Novalis atelier 

Werkplaats voor antroposofie - Ivar Römer

In het Groningse Winsum worden bij gelegenheid cursussen of lezingen gegeven waar je kennis kunt maken met antroposofie. De activiteiten zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, ontmoeting, en het opdoen van kennis over spirituele samenhangen van de mens en de wereld.

Veel mensen kennen de antroposofie al van bijvoorbeeld vrijescholen, antroposofische artsen, biologisch-dynamische landbouw, organische architectuur of euritmie. Maar wat zijn eigenlijk de achterliggende ideeën van de antroposofie en wat kun je er zelf mee?

Essentieel in de antroposofie is dat een bovenzinnelijke wereld serieus wordt genomen. Immers: dat er achter de fysiek zichtbare wereld nog een andere wereld schuil gaat, vermoeden velen wel. Maar kun je daar ook meer over weten? En hoe kan spiritualiteit praktisch worden in het dagelijks leven?

De antroposofie biedt nieuwe gezichtspunten en handreikingen. Praktisch, kunstzinnig en inzichtelijk. Het Novalis atelier wil aan een platform bouwen waar dit geoefend kan worden. Waar gestreefd wordt naar het ware, schone en goede.

Novalis atelier

Ivar Römer
Dobvenne 6, Winsum (GN)

Website: Novalis atelier
Facebook: www.facebook.com/novalisatelier
Mobile: 06-53340235

print deze pagina...

© Antroposofie in Groningen 2010-2024