Jitske's Weelde 

Dr. Hauschka natuurcosmetica, behandelingen en (online) verkoop

Dr. Hauschka therapeut

Sinds 1994 ben ik schoonheidsspecialiste en Dr. Hauschka therapeut. Ik volgde de opleiding tot Dr. Hauschka therapeut bij WALA in Eckwälden, Duitsland. Vanwege het unieke verzorgings- en behandelconcept vind ik het fijn om met de natuurlijke en helende producten van Dr. Hauschka te werken en deze te verkopen. De praktijkruimte wordt tijdens de behandelingen gevuld met heerlijke geuren en een ontspannen sfeer.

De praktijk

Mijn praktijk, Jitske'sWeelde, bevindt zich op een rustige en groene locatie in het hart van een grote weelderige tuin. De praktijkruimte is verdeeld in een zitgedeelte en een gedeelte voor de behandelingen. Het is een prachtige plek voor gezichtsbehandelingen en voor een “Weeldedag” voor twee personen. Ik geef workshops “Lavendelweldaad en Ronzenharmonie” aan groepen, zowel in de praktijk als op locatie.

Verkooppunt en webwinkel

De praktijk is erkend verkooppunt van Dr. Hauschka natuurcosmetica. Wil je een bestelling thuis gestuurd krijgen? Bij bestellingen vanaf 50 euro is dat gratis. Ook heb ik een webwinkel voor optimaal online gemak.

Kennismakingsbehandeling

Je kunt al vanaf € 24,95 met de producten, de behandeling, de praktijk en met mijzelf kennis maken. Tijdens een kennismakingsbehandeling krijgt je ook een huiddiagnose en verzorgingsadvies.

Dr. Hauschka Cosmetica

De filosofie van Dr. Hauschka Cosmetica, bewaren van het harmonisch evenwicht tussen mensen en de natuur, wordt duidelijk aan de hand van de bijzonderheden van de producten:

Contact:

Jitske van der Spoel
Dr. Hauschka therapeut
Meenteweg 64
9626 BJ Schildwolde
06-14747155

www.jitskesweelde.nl

print deze pagina...

© Antroposofie in Groningen 2010-2024