Regenboogschaap 

Voor al uw wol, vilt en accessoires

Op de website van het regenboogschaap kunt u alles vinden op het gebied van vilten, breien en haken, met een antroposofische inslag.

Er wordt een grote variëteit aan handgeverfde breiwol aangeboden, naturelkleurige wol en grote strengen gekleurde wol. Alle wol is gemaakt van 100% wol. De verf om zelf wol mee te verven wordt los aangeboden van zowel Ashford als Sandolan.

Daarnaast wordt er alles aangeboden om te vilten; handgeverfde lontwol, krulletjeswol (van het wensleydale schaap) mohair, alpaca en zijde. Daarnaast een grote variëteit gekleurde lontwol. Ook voor viltnaalden, noppenfolie, viltmatjes en viltnaaldhouders kunt u bij Regenboogschaap terecht.

Voor het maken van (antroposofische) poppen, wordt tricot aangeboden en wolvilt om poppetjes te maken. Daarnaast worden kant en klare pakketjes aangeboden. Er is een assortiment aan (christofoor) boeken voor de nodige inspiratie.

Kant en klare cadeautjes kunnen ook aangeschaft worden, zoals gevilte slofjes, kralen, kettingen, bloemen, tassen etc.

U kunt ook alleen na afspraak langskomen vlakbij het centrum van Groningen. U kunt dan een bestelling plaatsen en de verzendkosten worden van het totaalbedrag afgehaald, om te voorkomen dat producten uitverkocht zijn.

Contact
Mireia Damwichers
Regenboogschaap
Ambonstraat 18a, Groningen
telefoon 06 22968742
email:
Website www.regenboogschaap.nl

print deze pagina...

© Antroposofie in Groningen 2010-2024