Morgenster 

Atelier voor ontwerp en produktie van duurzame meubels op maat

Morgenster ontwerpt en vervaardigt meubelen in eigen beheer, zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven. De ontwerpen ontstaan in nauw overleg met de opdrachtgever. Het streven is om een eigen stijl te realiseren, die past bij de visie van de opdrachtgever en van Morgenster. In het bijzonder kan hierbij het specialisme van Morgenster, de organische vormgeving, toegepassing krijgen.

Morgenster staat voor duurzame produkten en werkt voornamelijk met massief hout van esdoorn, essen, eiken, beuken of kersen. Ook wordt er gewerkt met verantwoord plaatmateriaal, zoals door en door gelamineerd berken en beuken multiplex en Bamboe.

De gemaakte meubelen krijgen in de eigen spuitafdeling hun gewenste afwerking, zowel blank als in kleur. Na de ontwerpfase volgt er een offerte en een eventuele afspraak over levertijd. Morgenster verzorgt uw opdrachten van begin tot eind geheel in eigen beheer.Naast veel particuliere opdrachten heeft Morgenster ook diverse grotere projecten en algehele interieurinrichtingen met succes vormgegeven.

Contact:
Thesingerweg 1
9781 TR Bedum
Telefoon: 050 3010819
email:
Website: www.morgenster.nl

print deze pagina...

© Antroposofie in Groningen 2010-2024