Hennie de Gans Wiggemans 

Kinderboeken

Hennie de Gans-Wiggermans schrijft boeken met kinderliedjes, versjes en verhaaltjes gericht op de praktijk van kinderdag-verblijf, peuter- en kleuterklas. Maar ook ouders met jonge kinderen kunnen veel nut en plezier aan deze boeken beleven.

Na haar opleiding tot kleuterleidster heeft Hennie de Gans-Wiggermans vanaf 1964 met peuters en kleuters gewerkt. In 1981 koos zij voor het Vrijeschoolonderwijs, eerst met peuters en later met kleuters. De laatste jaren heeft zij zich steeds meer toegelegd op het doorgeven van haar ervaring. Niet alleen door het samenstellen van boeken. Ook door het geven van workshops, advies en begeleiding aan collega's, ouders en andere belangstellenden. Zij is hoofdredacteur van het blad ‘Rondom het Kind'.

Workshops
Op verzoek geeft Hennie de Gans op locatie praktijkgerichte workshops van één of meerdere avond(en) voor (groot- en gast-)ouders, peuter- en kleuterleidsters en andere belangstellenden. U verzorgt daarvoor zelf de promotie en zorgt voor een ruimte, waar de workshop gegeven kan worden. Per groep minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. Onderwerpen zijn ondermeer: 1. Bewegingsspelletjes voor het jonge kind. 2. Vertellen en spelen van herhaalsprookjes 3. Het ochtend- of ambachtsspel. 4. Natuurbeleving met jonge kinderen Informatie:

Contact:
Hennie de Gans-Wiggermans
Wierhuisterweg 27, Pieterburen
0595 528753
06 51399555
06 51023328

www.henniedegans.nl

print deze pagina...

© Antroposofie in Groningen 2010-2024