PUNTCIRKEL - Carella van den Berg 

Praktijk voor aura en chakra healing

Het stagneren van de energie in de aura en chakra's kan allerlei klachten geven. Fysieke, mentale en of emotionele klachten. De energie van de aura wordt niet meer goed doorgegeven aan de chakra's die op hun beurt onvoldoende energie geven aan de organen. De omgekeerde weg is ook mogelijk.

Er komt dagelijks veel op ons af :
- Zorgen om de kinderen, familie of vrienden.
- Afscheid en verbroken relaties.
- Stress op het werk, Burn-out, onzekerheid, slecht slapen.
- De spirituele zoektocht.
Dat alles laat sporen van negatieve energie na in de aura en chakra's. Uiteindelijk zal die negatieve energie zich verharden en neerslaan in het lichaam waar het ziekte kan veroorzaken. Aura en Chakra healing brengt de energie van de aura en de chakra's weer in beweging. Dat geeft verlichting van klachten en versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Hoe ga ik te werk?

Heb je eenmaal contact met mij opgenomen dan maken we een afspraak voor een intake gesprek. In dat gesprek brengen we samen je vraag in kaart.Ook gaan we na of het gewenst is om de behandeling te combineren met counseling en of Bach Flower Remedies. De healing werkt het beste als je lekker ontspannen bent. Daarom lig je op een massagetafel. Omdat er gewerkt wordt met de energievelden om het lichaam raak ik je niet aan en kun je je kleren aanhouden.

Ik maak contact met de kosmische energie. Deze stroomt via mijn handen in je aura, de chakra's en je lichaam. Eerst ruim ik de vervuilde energie op. Dan reinig ik alle lagen van je aura en daarna alle chakra's. Zo kan de kosmische energie onbelemmerd gaan stromen. De blokkades in de aura en chakra's lossen op. Het kan zijn dat je lichaam op sommige plekken warm wordt of gaat tintelen. In ieder geval werkt een sessie altijd ontspannend. Je voelt je al meteen een stuk beter.

Hoe vaak een behandeling herhaald moet worden hangt af van je vraag en onze afspraken daarover. Verder is het belangrijk dat je weet dat mijn behandelingen aanvullend zijn. Ze kunnen de behandeling van je huisarts of specialist niet vervangen

Contact:
Carella van den Berg
Onnemaheerd 1, 9736 AM Groningen
050 23583662
06-23583662

www.puntcirkel.nl

print deze pagina...

© Antroposofie in Groningen 2010-2024