Pauli van Engelen 

Meditatie en innerlijke groei

Vanuit het wezenlijke in onszelf kunnen we contact maken met het wezenlijke in een ander en in de wereld. Meditatie is een weg hier naar toe, waarin je je in toenemende mate verbonden voelt met jezelf en de wereld. Tijdens meditatie is er stilte op de achtergrond aanwezig, waar vanuit een dieper ervaren mogelijk is, zonder strijd en levend in het moment.

Leergang meditatie

Als je je meer verbindt met je zelf en je leven, dan ervaar je ook tere en subtiele dingen intenser. Dat kan leiden tot meer vervulling en innerlijke vrede in je dagelijkse leven. Als je verdieping wilt in dit proces, dan kun je meedoen aan een leergang meditatie.

Cursus inner focus
Tijdens een periode van verlies, valt de structuur die we hadden opgebouwd weg. We voelen ons kwetsbaar en de rouw kan erg rauw voelen, omdat we teruggeworpen zijn op onszelf.
Tegelijkertijd ontstaat de mogelijkheid om meer contact te maken met onszelf en kunnen we beter voelen wat wezenlijk is in ons leven.

Als je aanvullend verzekerd bent, dan wordt door veel ziektekostenverzekeringen een aanzienlijk deel van de cursuskosten vergoed. Mits je lid bent van antroposana. Dat kan via de website www.antroposana.nl. Heb je bijv. een extra verzorgd verzekering 2,3 of 4 bij Menzis, dan wordt 100 euro van de kosten vergoed.

Informatie:

Pauli van Engelen
050-5735639 of
www.meditatie-en-innerlijke-groei.nl

print deze pagina...

© Antroposofie in Groningen 2010-2024