Bougainville, Praktijk voor Intuïtie & Coaching 

Barbara Loomans, Psycholoog, Antroposofisch Psychotherapeut

Specialisatie Hoogsensitiviteit & Trauma

In 2007 ben ik Bougainville gestart, Praktijk voor Intuïtie & Coaching, met als specialisaties Hoogsensitiviteit & Trauma (EMDR). In de praktijk zie ik veel hooggevoelige volwassenen en kinderen, die aardig wat hebben meegemaakt of nog meemaken in hun leven en die veelal op zoek zijn naar het vinden van een nieuwe richting of koers in hun leven.

Door middel van intuïtieoefeningen en aardingsoefeningen verstevigen de hooggevoeligen en vaak ook hoogbegaafden die ik ontmoet in de praktijk hun aardeverbinding en ontdekken zij de kracht van hun hooggevoeligheid en/of hoogbegaafdheid, die soms heel specifiek kan zijn, zoals bijvoorbeeld een artistiek of muzikaal talent, waar mensen blij van worden en steeds meer gehoor aan geven.

In 2010, na het overlijden van mijn moeder, heeft Bougainville zich uitgebreid met Bougainville Lotus, met als specialisaties rouwverwerking en helend tekenen en in 2011 is de hoogsensitieve kinderpraktijk Bougainville de Rozentuin ontstaan, nadat de afgelopen jaren steeds meer hooggevoelige en ook autistische kinderen de weg naar Bougainville hebben gevonden.

In 2011 heb ik een twee jarige opleiding Antroposofische Gespreks- en Psychotherapie afgerond, en ben ik steeds meer gaan werken vanuit de antroposofische mensvisie, die ik al eerder deelde. Vanuit een eenheid van fysiek lichaam, etherisch lichaam, astraal lichaam en vooral een Hoger Ik, begeleid ik zowel volwassenen als kinderen, veelal ook ouders met kinderen, naar een helder zelfbeeld en stevige aardeverbinding, waarbij de hooggevoeligheid als een gave wordt gezien, die stevigheid en liefdevolle aandacht en begrenzing nodig heeft, zowel voor de volwassenen als voor het kind.

Ik nodig u van harte uit om een kijkje te nemen op mijn website of contact met mij op te nemen voor het maken van een afspraak of voor informatie.

Hartelijke groeten en graag tot ziens,

Barbara Loomans.

www.praktijkbougainville.nl

050 5352775

print deze pagina...

© Antroposofie in Groningen 2010-2024